Skip to main content

Geotècnia

Una bona investigació del subsòl, combinada amb un monitoratge periòdic i finalitzada amb una modelització ajustada a la realitat del projecte, aporten la visió necessària per assolir les millors solucions tècniques de fonamentació i estabilització de talussos.

GEOAMBIENT s’ha especialitzat per oferir solucions innovadores, orientades a garantir la seguretat i optimitzar els recursos dels projectes de construcció, edificació, excavació i urbanització.

Els nostres proveïdors, laboratoris i perforistes se seleccionen per ser els més adequats a les particularitats i dissenys de cada projecte, per això també, podem oferir el nostre servei al llarg de tot el territori.

Els nostres estudis

  • Estudis geotècnics per a obra civil i edificació
  • Estudis d’estabilitat de talussos
  • Projectes d’estabilitat temporal per a excavacions
  • Recerca d’anomalies constructives
 
 
 
 
 
1
1

ARTICLES RELACIONATS

juny 15, 2020 in Sense categoria

Acreditación como entidad de Inspección Medioambiental en el campo de Suelos y Aguas subterráneas asociadas bajo la norma ISO-EN-UNE 17020.

Puede consultar el Anexo Técnico el actualizado asociado al alcance de la acreditación pulsando aquí. GEOAMBIENT está acreditada por ENAC con nº 507/EI769 como entidad de inspección medioambiental en el…
Read More
novembre 30, 2017 in Sòls contaminats

UNIDADES DE TRATAMIENTO PARA SUELOS CONTAMINADOS

Dentro del campo de la descontaminación del subsuelo y la mejora ambiental de la calidad del subsuelo en emplazamientos contaminados, la unidad de tratamiento es la herramienta básica para poder…
Read More
octubre 25, 2016 in R+D+i

SERPOL I GEOAMBIENT DESENVOLUPEN UN PROJECTE DE DESCONTAMINACIÓ DEL SUBSÒL DE R+D+i EN UNA FACTORIA D’AUTOMÒBILS REFERENT A NIVELL MUNDIAL.

SERPOL I GEOAMBIENT estan duent a terme en la col·laboració amb l’ENSEGID (École nationale supérieure en environnement, géoressources et ingénierie du développement durable) els treballs de recerca i desenvolupament per…
Read More